Naisten hetki-työpaja

Hei sinä ihana!

Kaipaatko rentoutumista ja yhdessäoloa? Olet tervetullut ihanien naisten joukkoon viettämään iltaa ja rentoutumaan. Työpajat on n. kerran kuussa täydenkuun kieppeillä. Jokaiselle kerralle olen suunnitellut teeman liittyen hyvinvointiin, naiseuteen ja kaikkea siltä väliltä. 

Halusin yhdistää keskustelutuokion mikä on muhinut jo jonkin aikaa mielessä. Sekä  Päätinkin yhdistää kaikki kolme. Ajatus yin joogan ja äänimaljarentoutuksen yhdistämisestä tuli ihan hiljattain. MIetiskelin miten ihanaa olisi päättää yin jooga äänimaljojen rentouttaviin ääniin. Haluan myös luoda hetken missä voidaan aidosti kohdata toisemme, jutella ja kuunnella. Haluan tarjota sinulle hetken, paikan, jonne voit tulla juuri sellaisena, kuin olet. Saat puhua, olla puhumatta, ihan mikä tuntuu parhaimmalta just sulle ja just sillä hetkellä. Saat nauttia yin joogan lempeistä asanoista, hengityksen vapaasta virtauksesta ja totaalisesta rentoutumisesta. Olen halunnut luoda tämän kokonaisuuden juuri sinulle. Koska sinä ihana, olet sen arvoinen! 

Miksi juuri täydenkuun aikaan?

Täysikuu on voimaantumisen ja uudistumisen aikaa. Syyskuussa täysikuu osuu perjantaille 29.9. Täysikuu vahvistaa feminiinistä energiaa ja lisää naiseuden voimaa. Vahvistaa tunteita. Se on aikaa, jolloin aistit on herkimmillään. Se on aikaa, jolloin voit oivaltaa ja saada vastauksia miettimiisi asioihin. Se on aikaa jolloin uudistumisen, puhdistumisen ja uuden luominen on voimakkaimmillaan sinussa. Kuunkierto on omalla tavallaan mystinen ja varmasti sen takia mielenkiintoinen. Täysikuun aika tuntuu itsellä vahvimmin kehossa erityisesti uudistumisena ja naiseuden vahvistumisena. Pelkästään jo täysikuu kirkkaana taivaalla on kaunis ja mystinen.

Milloin?

Ensimmäinen työpaja on lauantaina 30.9 klo. 17.00 alken. Kesto n. 2,5  Yin joogan ja äänimaljarentoutuksen osuus kestää n. 1h 45min. Teemana on läsnäolo omassa kehossa ja naiseus. Teetarjoilu!

Mukaan mahtuu 6hlö. Hinta 25€ 

Varaa paikkasi

© 2024 Hierontahetki A.B Kuutamokatu 2 C-D, 02210 Espoo
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!