Rentoutuminen

Syvärentoutus & meditaatio & Äänimaljarentoutus

Ohjaukset on mieltä rauhoittavia hengähdys hetkiä sinua varten. Ohjaukset opettaa pysähtymään ja sallii sinulle hetken vain olla. 

Mitä eroa niillä on?

Vaikka molemmat menetelmät ovat rentoutumista niin ne eroavat toisistaan jo ihan asennoillaan. Syvärentoutus tai rentoutus  tapahtuu makuuasennossa ja meditaatio istuma-asennossa. Rentoutuksessa pyritään rauhoittamaan koko keho ja mieli jolloin rentoutuessaan voi jopa nukahtaa. Meditaatiossa taas pyritään tyhjentämään mieli ja kääntymään itseensä päin. Meditatiiviseen tilaan päästessä sinussa on sisäinen rauha ja hiljaisuus. Olet kokoajan kuitenkin tietoinen ympäristöstäsi. 

Kumpi sopisi minulle?

Valitse rentoutuminen, kun haluat vain olla, levätä ja olla toisen kannateltavana. Ohjaus sopii hyvin stressiä tai uupumusta kokevalle. Myös ahdistuksessa tai muussa sinua kuormittavassa elämäntilanteessa. 

Valitse meditaatio, kun haluat oppia totaalisesti pysähtymään ja hiljentymään. Meditatiiviseen tilaan pääsy voi joskus olla prosessi, mutta kannattava sellainen. Mielen tyhjentäminen ja paikallaan oleminen voi olla haastavaa, mutta opeteltavissa. Meditaatio sopii hyvin myös stressiä kokevalle. Kovasti ahdistuneelle suosittelisin mieluummin rentoutusohjausta.

Molemmat harjoitukset rauhoittavat, rentouttavat, hidastavat hengitystä, sykettä ja näin myös stressitasot laskevat. Molemmissa mieli rauhoittuu ja ns. tyhjenee tehden tilaa uudelle.

Ohjaan meditaatiota sekä syvärentoutusta. Molemmissa harjoituksissa tietoinen ja hidastettu hengitys on isossa roolissa. Syvärentoutus aloitetaan hengitysharjoituksella jonka jälkeen sanallisen rentoutuksen osuus käy läpi kehoskannauksen ja visualisaatiomatkan. Meditaatio aloitetaan hyvän istuma-asennon löytämisellä ja hengitysharjoituksella. Ohjauksessa on sanallista mielen rauhoittamista, mutta myös annan tilaa hiljentymiselle.


Yksilöohjaus

Syvärentoutus

Yksilöohjaus räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Alku-ja loppuhaastattelu kuuluvat kokonaisuuten. Halutessasi myös äänimaljat tukevat rentoutumista. 

60min 55€ | Kahdelle 60min 80€

60min Ryhmätunti tilauksesta 18€/hlö (min. 3 max. 6hlö)

Yksilöohjaus

Meditaatio

45min 45€

© 2024 Hierontahetki A.B Kuutamokatu 2 C-D, 02210 Espoo
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!