Hieronta

Hieronta rentouttaa lihaksia ja lievittää lihasjännityksiä. Se vilkastuttaa pintaverenkiertoa sekä kehon aineenvaihduntaa. Hieronta rauhoittaa hermostoa ja lievittää kiputiloja. Hieronta rauhoittaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa, kuin mieltäkin. Hieronnan vaikutusta voi tehostaa lämpöhoidolla (lisämaksusta hieronnan yhteydessä). Katsothan hieronnan vasta-aiheet hyvä tietää sivulta.

Olen erikoistunut niska-hartia, pään ja kasvojen alueen ongelmiin, huomioiden kuitenkin kokonaisuuden. Käytän hieroessani monipuolisesti klassisen hieronnan otteita sekä hyödynnän mobilisoivaa hierontaa ja fasciakäsittelyä.

> Klassinen hieronta                                                                          > Intialainen päähieronta                                                                  > Kuumakivihieronta

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja energisoiva niska-hartia, pään- ja kasvojen alueen hieronta intialaisen päähieronnan ottein. Hieronta on rauhoittava ja "aivoja nollaava" kokonaisuus. Hoito sopii hyvin, jos olet stressaantunut, uupunut, ylivirittynyt tai kaipaat vain hetken hengähdystä.

Hoito tehdään vaatteiden päältä. Ainoastaan korut ja silmälasit riisutaan hoidon ajaksi. Hoito aloitetaan istuen, jonka jälkeen pääset selinmakuulle lämpöisen peiton alle rentoutumaan loppuhoidon ajaksi. Hoidon aikana käsitellään olkavarret, hartioiden, niskan ja pään ja kasvojen alueet.


Kuumakivihieronta

Hemmottelevassa ja syvärentouttavassa hoidossa käsitellään selän alue kuumakivien sekä klassisen hieronnan yhdistelmällä. Kuumilla kivillä ja öljyllä tehty hieronta rentouttaa kehoa ja laukaisee lihasjännityksiä. Lisäksi hieronta aktivoi aineenvaihduntaa. Kuumakivihieronta on otteiltaan kevyempää, kuin klassinen hieronta.

Kuumakivihierontaa ei suositella, jos olet raskaana tai sinulla on korkea verenpaine. 

Hinnasto

Elokuusta alkaen hintoihin tulee pieni korotus. Myös eläkeläishinta tulee nousemaan.  

Hieronta 30min


29€

Hieronta 45min


38€

Hieronta 60min


48€

Hieronta 75min


58€

Hieronta 90min


69€

Hieronta 120min

88€

Lämpöhoito hieronnan yhteydessä

15min

5€

Intialainen päähieronta 45min


43€

Kuumakivihieronta


47€

Muistathan eläkeläisalennuksen -25% 30-60min hieronnoista.

Peruthan aikasi viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista peritään 50% sekä peruuttamattomista ajoista peritään 100% palvelun hinnasta.

Mikäli olet flunssainen peruthan aikasi. 

Maksutavat

Käteinen, yleisimmät maksukortit, ePassi Hyvinvointi, SmartumPay; hieronta, mobilepay.

Lahjakorttien osto

Lahjakorttien myynti paikanpäällä, postitse tai sähköpostilla. Postitse lähettäessä laskuun lisätään postimaksu (2,10€). 

© 2022 Hierontahetki A.B Kuutamokatu 2 C-D, 02210 Espoo
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!