"huolla tärkeintä, itseäsi"

Palvelut

Hieronta 30min


27€

Hieronta 45min


36€

Hieronta 60min


46€

Hieronta 75min


56€

Hieronta 90min


67€

Hieronta 120min


86€

Muistathan eläkeläisalennuksen -25% kaikista hoidoista!

Intialainen päähieronta 30min/ 60min

Rentouttava ja energisoiva niska-hartia, pään- ja kasvojen alueen hieronta intialaisen päähieronnan ottein.

30 / 50€

Lämmin hetki 75min

75min Hemmottelevassa lämpöisessä hetkessä pääset nauttimaan kuumakivien lämmöstä sekä jalkapohjien ja selän alueen rentouttavasta hieronnasta. Hoidon aikana hellitään selkää kuumakivien lämmöllä 20min ajan, jonka aikana jalkapohjat hierotaan klassisen hieronnan ottein. Lisäksi kuumakivien lämmittämää selkää hemmotellaan 55min rentouttavalla hieronnalla, mikä päätetään niskan ja pään alueen hemmottelevaan käsittelyyn.

60€

Lämmin hetki 60min

60min Hemmottelevassa lämpöisessä hetkessä pääset nauttimaan kuumakivien lämmöstä sekä jalkapohjien ja selän alueen rentouttavasta hieronnasta. Hoidon aikana hellitään selkää kuumakivien lämmöllä 15min ajan, jonka aikana jalkapohjat hierotaan klassisen hieronnan ottein. Lisäksi kuumakivien lämmittämää selkää hemmotellaan 45min rentouttavalla hieronnalla, mikä päätetään niskan alueen hemmottelevaan käsittelyyn. 

50€

Kleopatran rentoutus 45min

Hemmottelevassa ja mieltä hellivässä hoidossa pääset nauttimaan rauhoittavan eteerisen öljyn ja klassisen hieronnan yhdistelmästä. Kleopatran eteerinen öljy hieronnan lisänä rauhoittaa ja rentouttaa niin mieltä, kuin koko kehoa. 45min hoidon aikana käymme läpi käsivarret, rintalihakset, niskan alueen ja hoito lopetetaan rentouttavaan päähierontaan.

45€

Kleopatran rentoutus 75min

Hemmottelevassa ja mieltä hellivässä hoidossa pääset nauttimaan rauhoittavan eteerisen öljyn ja klassisen hieronnan yhdistelmästä. Kleopatran eteerinen öljy hieronnan lisänä rauhoittaa ja rentouttaa niin mieltä, kuin koko kehoa. 75min hoidon aikana käymme läpi selän, käsivarret, rintalihakset, niskan alueen ja hoito lopetetaan rentouttavaan päähierontaan.

60€

Suklaahieronta 45min

Hemmottelevassa hoidossa pääset nauttimaan rentouttavasta sekä kevyestä, selän ja niska-hartia alueen hieronnasta. Suklaan tuoksu piristää mieltä ja hoitaa ihoa jättäen sen pehmeäksi.

Hoito sopii kaikille ja erityisesti stressaantuneille sekä suklaata rakastaville. Uusi tapa nauttia suklaasta. 

Kesto 45min.

45€

Peruthan aikasi viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista peritään 50% sekä peruuttamattomista ajoista peritään 100% palvelun hinnasta.

Mikäli olet flunssainen peruthan aikasi. Jos tulet ulkomailta niin ethän tule hierontaan kahteen viikkoon paluusi jälkeen.

Maksutavat

Käteinen, yleisimmät maksukortit, Eazybreak hyvinvointi, ePassi Hyvinvointi; vain tavalliseen hierontaan. 

Lahjakorttien osto

Lahjakorttien myynti paikanpäällä, postitse tai sähköpostilla. Postitse lähettäessä laskuun lisätään postimaksu.