Yin jooga


Ohjaamani Yin jooga (Yoga Yinful),on kokonaisuus meditatiivista lempeää liikettä, hengityksen vapaata virtausta ja olemista itsensä äärellä. Ohjaus sopii melkein kaikille perusterveille ihmisille. Pidän ryhmä- sekä yksilötunteja. Lisäksi ajoittain yin jooga työpajoja / mini retriittejä.

Mitä on Yin jooga?

Yin jooga on kehon ja mielen harjoitus. Kehoa avaavaa ja korvien väliin tilaa tekevää olemista. Se opettaa pysähtymään ja tutustumaan kehonkuunteluun. Yin joogalla ylläpidetään ja parannetaan kehon hyvinvointia, liikkuvuutta ja nestekiertoa.  Harjoitus kohdistuu ensisijaisesti luustoon,  niveliin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja kehossa oleviin sitkeisiin sidekudoksiin. Toki kireissä lihaksissa saattaa tulla mehukkaitakin tuntemuksia ja venymistä. Lihaksia ei kuitenkaan pyritä venyttämään. Yin jooga ei siis ole venyttelyä. 

Harjoitus

Yin jooga on viilentävä harjoitus, jossa asanoissa (asento) viipyillään 2min ylöspäin. Keho viedään n. 75% liikkuvuuden maksimista. Yin joogaa ei suoriteta vaan sen annetaan tapahtua. Asanoita tuetaan bolstereilla (putkityyny), blokeilla (joogatiili), tyynyillä ja vilteillä.

Ohjaus & teemat

Ohjaamani Yoga Yinful koostuu Yin joogan asanoista vaihtuvan teeman mukaan, meditaatiosta, rentoutus- sekä hengitysharjoituksista. Äänimaljat tuovat rauhoittavan lisän kokonaisuuteen. 

Teemoina voi olla esim. kehon kireydet/kiputilat, tunnetilat, naiseus, elementit, vuodenajat, palautuminen, itsemyötätunto, rakkaus jne. Yin joogassa parasta on oleminen itsensä äärellä. Ei tarvitse suorittaa eikä olla mitään kenellekään. 

Valmistautuminen ohjaukseen

Suosittelen pitkähihaista paitaa sekä pitkiä lahkeita ja villasukkia harjoituksen viilentävän vaikutuksen vuoksi. Lisäksi liiketilassani on ajoittain viileää. Joogamatot ja muut apuvälineet löytyvät paikanpäältä, joten tuo mukana vain itsesi. Et tarvitse aiempaa kokemusta eikä kankeus haittaa!

Paikkana toimii Kuutamokadun hoitola Espoon Olarissa.


Yksilöohjaus

Haluaistiko kokeilla yin joogaa aivan omassa rauhassa, ohjaajasi lempeässä kannattelussa? 

Yksilöohjauksessa voidaan räätälöidä sinua palveleva kokonaisuus elämäntilanteesi / tuntemustesi mukaan. Ensimmäisellä kerralla pidän lyhyen alkuhaastattelun, jotta osaan koota sopivan ohjauksen. 

60€ 55e

Ryhmäohjaus

Tunnelmallisessa pienessä tilassa on paikkoja 4 henkilölle, jotta jokainen voi keskittyä omaan olemiseen.Ympärillä oleva tila luo rauhallisuutta. 

 Ryhmäohjauksissa teemat vaihtelevat esim. anatomian  vuodenaikojen, elementtien, tunnetilojen, palautumisen rakkauden, itsemyötätunnon jne. mukaan. 

 Voit ilmoittautua puhelimitse tai sähköpostitse. Ryhmään mahtuu 4hlö. Ryhmätunnit pidetään sunnuntaisin ja ajoittain perjantaisin. Kesto 60-75min, Olen huomannut tunteja pitäessä, että 60min ei aina riitä. Siksi kesto on 60-75min eli kesto saattaa vaihdella.  

Ryhmä max. 4hlö. Tunti pidetään vain, jos osallistujia vähintään 3hlö.                                                                                                                                                      

Kesto n. 60-75min 18€                                                                                                                                                       

© 2022 Hierontahetki A.B Kuutamokatu 2 C-D, 02210 Espoo
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!