Meditatiivinen rentoutus

Meditatiivinen rentoutushetki

Rentotutushetki

Rentoutushetki on rauhoittava pysähdys, joka sallii sinulle hetken vain olla. Menetelmässä yhdistyy hengitys, meditaatio ja rentoutus. Ajatuksena on rauhoittaa koko keho, jolloin hengitys hidastuu, syke ja verenpaine laskee ja näin myös stressitasot laskevat. Sekä mieli rauhoittuu ja ns. nollaantuu tehden tilaa uudelle. Ohjaus opettaa sinua pysähtymään ja päästämään irti.

Mitä ohjauksessa tapahtuu?

Ohjaus aloitetaan hengitysharjoituksella sekä hermostoa rauhoittavalla ja hyvin tuetulla restoratiivisella yin joogan asanalla (asento). Tietoinen ja hidastettu hengitys on isossa roolissa. 

Tämän jälkeen saat jatkaa pötköttelyä joogamatolla, viltin alla peiteltynä. Ohjaus jatkuu sanallisena rentoutusharjoituksena mikä voi sisältää visualisaatiomatkan, kehoskannauksen tai meditaatiota. Annan myös tilaa meditatiiviselle hiljentymiselle. 

Ohjaus voi olla enemmän rentoutusta, hengitysharjoitusta tai enemmän meditaatiota tai vain jompaa kumpaa. Joskus pelkkä rauhoittava visualisaatiomatka ja pidempi hiljaisuus on parasta tai joku kerta vain hiljentyminen tai hyvän meditaatioasennon etsiminen voi olla se juttu. En halua asettaa liian tiukkoja raameja ohjauksen ympärille, koska ohjaustilanne yleensä etenee aika intuitiivisesti. Ottaen kuitenkin huomioon asiakkaan toiveet. Jokainen hetki ja ohjaus on aina omanlaisensa. Voit valita ohjauksen keston kahdesta eri vaihtoehdosta.

Kesto 45min Hinta 45€
Kesto 60min Hinta 55€

© 2024 Hierontahetki A.B Kuutamokatu 2 C-D, 02210 Espoo
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!